Известие

Collapse
No announcement yet.

Истината за новите форми на новите модели Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Другия път
    A supermini is a British car classification term that describes automobiles larger than a city car but smaller than a small family car. This car class is also known as the B-segment across Europe, and as Subcompact in North America.

като пример ти е показано поло, което е точно толкова голямо колкото и мито
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

mini нещо старите ме кефат повече от новите в този клас новият фиат 500 е доста по симпатичен има и по ретро излъчване също ,което ми се струва належащо щом ше се прави репродукция на даден модел ..............
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        A supermini is a British car classification term that describes automobiles larger than a city car but smaller than a small family car. This car class is also known as the B-segment across Europe, and as Subcompact in North America.

като пример ти е показано поло, което е точно толкова голямо колкото и мито
        Ок аз имах предвид, че е по-голяма от мини което явно е същото по-твойта британска класификация.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Ок аз имах предвид, че е по-голяма от мини което явно е същото по-твойта британска класификация.
          мини не знчи голямо колкото мини-купър
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
            mini нещо старите ме кефат повече от новите в този клас новият фиат 500 е доста по симпатичен има и по ретро излъчване също ,което ми се струва належащо щом ше се прави репродукция на даден модел ..............
            Колега освен това според мен мисля, че е много важно и какво се крие под капака! МиТо с бензиновия турбо бензин 1.4, 16 клапана от 155 к.с. изобщо не е за подценяване даже си е супер бегачка в този клас мога да ти кажа. Докато новия Фиат 500 не изпъква с такива характеристики и възможности.
            Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

Има такъв Fiat 500 Abart със 160 кончета,
              Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                бензиновия турбо бензин 1.4, 16 клапана от 155 к.с.
                ... А представяш ли си каква бегачка ще бъде, ако пуснат скоро бензиновия турбо дизел или дизеловия турбо бензин

П.С. Сори за спама, но не се стърпях
                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                  ... А представяш ли си каква бегачка ще бъде, ако пуснат скоро бензиновия турбо дизел или дизеловия турбо бензин

П.С. Сори за спама, но не се стърпях
                  абсолютно съм съгласен колега

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Има такъв Fiat 500 Abart със 160 кончета,
                  изпревари ме
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                    Колега освен това според мен мисля, че е много важно и какво се крие под капака! МиТо с бензиновия турбо бензин 1.4, 16 клапана от 155 к.с. изобщо не е за подценяване даже си е супер бегачка в този клас мога да ти кажа. Докато новия Фиат 500 не изпъква с такива характеристики и възможности.
                    ама изпъква със стил, за разлика от тоя цървул мито, да не говорим за новите ланчи с тия смотани решетки които никак не са си на място.все едно някой тунинг мастер я е свалил от нещо и лепнал с тиксото. ако ще и 500 коня да са.......
                    точка

Comment

Working...
                    X